Leverans

Fri frakt till hela Sverige

Leverans

Vi samarbetar med logistikföretagen Best Transport & DHL.

Quna Energy skickas med DHL till närmsta servicepoint.

Kombucha skickas med Best:
En gång i veckan kommer dom och hämtar en pall från vårt lager med alla beställningar som gjorts på vår hemsida. Därefter distribueras leveranserna direkt till kundens hemadress. 

Leveranser sker vanligtvis mellan 17-22 på vardagar till hela Sverige. När ordern är planerad för leverans kommer kunden att bli informerad via SMS. Då går det att spåra var leveransbilen är och man får även en avisering om den ungefärliga tiden som leveransen är framme. 

Är kunden inte hemma kommer leveranspersonalen att ställa beställningen utanför kundens dörr. Var noga med att skriva portkod när ni lägger en order från vår hemsida.

Anledningen till att vi bara gör hemleveranser är att kombucha är en känslig produkt som ska förvaras kylt hela tiden. När ni får flaskorna kommer de att vara måttligt kolsyrade. Om ni inte enbart ställer in de i kylen så kommer de fortsätta jäsa och då bildas för mycket kolsyra. Därför är det ingen bra idé att ordern får stå och bli överjäst hos ett postombud eller liknande. 

Om det skulle vara några problem med er leverans så vänligen kontakta oss på info@quna.nu 

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar. Men i vissa fall kan det ta upp till max 10 arbetsdagar för kunden att få hem beställningen efter det att betalningen är genomförd.