Vad ska Quna Kombuchas blogg handla om?

Gratis hemleverans till hela Sverige

Vad Ska Bloggen Handla Om?

Nu har du chansen att påverka bloggens framtid! För oss är det självklart att bloggens läsare ska ha möjlighet att kunna styra innehållet. Därför vill vi nu höra era åsikter om vad ni hade tyckt vara intressant att läsa om. 
 
Vi tänker att det generella temat på bloggen främst ska handla om kombucha, samt delvis lite om vårt företag. Det kan även komma upp inlägg om hälsa, historia, mat, och dryck. Det viktigaste är att ni uppskattar de ämnena vi skriver om. Är det så att du möjligtvis vill lära dig om hur man producerar kombucha hemma? Hur den höga inflationen påverkar oss som mikrobryggeri? Vilka personer som jobbar på Quna Kombucha? Eller möjligtvis vad man ska tänka på när man gör en kombuchabaserad drink? Ska vi skriva vetenskapliga inlägg eller ska de mer vara lättsamma att läsa? Kontakta oss så ser vi till att försöka svara på alla era frågor genom denna blogg.  
 
Kombuchaproduktion är inte en exakt vetenskap utan det kan liknas vid ett hantverk. Använder man samma recept hela tiden när man tillverkar kombucha så betyder inte det att slutprodukten alltid kommer att vara identisk, åtminstone inte så länge om drycken är opsatöriserad. Vi tror att det är detta som är charmen med bryggningen, förutom smaken och hälsoeffekterna då!  
 
Vem är du som är intresserad av Quna och vill lära dig mer om kombucha? Var inte blyg! Vi kan använda denna plattform som ett forum för likasinnade. Här kan vi diskutera om saker och hjälpa varandra. Det finns de som enbart dricker kombucha för de positiva hälsoeffekterna, medan andra bara tycker det är en utsökt dryck. Oavsett varför du är intresserad av kombucha så är du varmt välkommen att interagera med oss, du kommer att välkomnas med öppna armar! 
 
Glöm inte att tipsa oss om framtida blogginlägg genom att skriva en kommentar. Skulle du vilja skriva ett gäst-inlägg på bloggen så tveka inte att höra av dig! Du får även jättegärna prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill hålla dig uppdaterad om våra senaste kampanjer och nyheter. Skrolla längst ner på denna sidan och fyll i din mailadress för att registrera dig.  

Lämna en kommentar