Ny smak! Jordgubb & Tång

Fri frakt till hela Sverige

Ny smak! Jordgubb & Tång

Vi på Quna är stolta att presentera en helt ny smak som vi varmt välkomnar in till Quna-familjen! En spännande kombination av friska jordgubbar och näringsrik tång. Låt oss dyka in i detta hav av smaker och upptäcka den oväntade harmonin mellan den naturliga sötman från jordgubbar och sältan av sockertång. 


Den perfekta blandningen av sött och salt

Grunden till den nya smaken var att ta fram något helt unikt på kombucha-marknaden, därav blev intresset av oväntade smakkombinationer genast spännande för oss! Att kombinera de söta nyanserna av jordgubbar med de subtila smakerna av tång blev som att förena två olika världar till en enda oemotståndlig smakupplevelse. Jordgubbarnas saftiga och bäriga smak balanseras på ett elegant sätt av tångens naturliga sälta och en aning umami-toner. Resultatet är en kombucha som tar dina smaklökar på en resa från jordens ängar till havets djup!


Tångens hälsosamma fördelar

Sockertången är odlad på västkusten av Nordic Seafarm som vi har haft ett långtgående samarbete med. Inte nog med att den är närproducerad, tången bidrar även med en extra dimension av hälsa till drycken. Tång är rik på mineraler som jod, magnesium och kalcium samt en rad antioxidanter och vitaminer. Denna havsväxt har länge varit populär i många kulturer och anses stödja en sund sköldkörtelfunktion, förbättra hudens hälsa och stärka immunförsvaret. 

Dessutom var Marcus på Quna med och skördade tången. 


Quna Jordgubb & Tång i din nästa beställning!

Detta nya tillskott är inte bara en smaksensation, utan även en källa till näring och hälsa från havets skattkista. Vi hoppas att ni kommer att tycka att denna nyhet är lika god som vi tycker! Glöm inte att be om Jordgubb & Tång i er nästa beställning. Dessutom är etiketterna helt nydesignade och där har vi tagit inspiration från havet.

Skål för innovation, smak och en resa till de djupaste hörnen av vårt smakuniversum! 

Skicka gärna feedback till oss på vad du tycker om denna smaken samt vad för smaker vi ska producera i framtiden. Lämna en kommentar